Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kedves Érdeklődő!
Webáruházunk új címen érhető el:

eskuvoshop.hu

Kérjük látogass el és nézd meg új termékeinket.
Köszönjük!
Elérhetőség

Homokceremónia elérhetőség

Szállítási lehetőségek

Homokceremónia GLS szállítási díjak

Fizetési megoldások

Homokceremónia utánvétes vagy bankkártyás fizetés

Facebook

Rólunk

homoköntés

Feleségemmel 2011 őszén kötöttük össze életünket. Mivel külső helyszínen tartottuk a polgári szertartást, így az akkor még számunkra ismeretlen homoköntést ajánlották a gyertyagyújtás helyett. Ekkor hallottunk először a homokceremóniáról, de az ötlet mindkettőnknek nagyon megtetszett.

Az interneten próbáltunk homoköntő szettet keresni, de hamar kiderült, hogy itthon elég kicsi a választék ezen a téren. Végül külföldről rendeltünk meg egy kimondottan erre a célra készített terméket. Ez a szett tartalmazott egy fa keretet üveg elő és hátlappal, amibe a homokot kellett önteni és még egy esküvői fényképnek is volt benne hely. Ez az összeállítás nagyon megtetszett mivel a fényképnek köszönhetően később ez nem csak egy homokkal teli üveg marad, hanem tisztán fog látszani, hogy egy esküvői emlék.

A szertartás követően sajnos kiderült, a szett egyetlen hibája. A keret tetejét nem tudtuk lezárni egy homokleszorító elem miatt mindaddig, amíg az összeöntött homokot vízszintesre nem ráztuk. Sajnos így már nem az eredeti formájában őrizhettük meg a kreációnkat.

Ez után kezdtünk el gondolkozni egy olyan dekoratív díszdobozon, amiben az összeöntött homok eredeti állapotában őrizhető meg egy esküvői fényképpel, hogy később az otthon ékes dísze lehessen. Így született meg az általunk megálmodott homok ceremónia szett.

 

Webáruház készítés